facebook google +

Κουντουριώτου 149-151, κέντρο Πειραιά Δημοτικό Θέατρο

2104120029

stamataki@vsmile.gr

προστασια covid 19

Το προσωπικό του οδοντιατρείου τηρεί τις διατάξεις του Ν. 4820/2021 περί υποχρεωτικού εμβολιασμού για το COVID-19

 

Vsmile gr

ελληνικα english

οδοντιατρος πειραιας

_______________

 

οδοντιατροσ ενηλικες οδοντιατρειο για παιδια αμεα

για
Ενήλικες

για
Παιδιά

για
ΑΜΕΑ

τεχνολογια δοντιων
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ - SMILE DESIGN

οδοντιατρος λευκά σφραγίσματα
οδοντιατρος σφραγίσματα χωρίς τροχό
οδοντιατρος bonding δοντιών
οδοντιατρος άμεσες όψεις - edelweiss
οδοντιατρος όψεις πορσελάνης - lumineers
οδοντιατρος ολοκεραμικές αποκαταστάσεις
οδοντιατρος αποκαταστάσεις ζιρκονίου
οδοντιατρος οδοντική διακόσμηση - strass
οδοντιατρος λεύκανση
οδοντιατρος σοδοβολή

 

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

 

ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ
ολικές - μερικές - επένθετες

οδοντιατρος επένθετες επί εμφυτευμάτων

 

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

οδοντιατρος θεραπεία ουλίτιδας
οδοντιατρος θεραπεία περιοδοντίτιδας

 

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

 

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
οδοντιατρος διάγνωση
οδοντιατρος θεραπεία
οδοντιατρος sealants
οδοντιατρος φθορίωση

 

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

οδοντιατρος κινητοί μηχανισμοί - μασελάκια
οδοντιατρος ακίνητοι μηχανισμοί - σιδεράκια
οδοντιατρος αόρατη

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
οδοντιατρος προστατευτικοί νάρθηκες

 

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ
οδοντιατρος απονεύρωση - θεραπεία
οδοντιατρος ανασύσταση με άξονα

 

ΕΞΑΚΤΙΚΗ
οδοντιατρος απλή εξαγωγή δοντιού
οδοντιατρος χειρουργική εξαγωγή δοντιού

 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
οδοντιατρος ψηφιακή ακτινογραφία
οδοντιατρος ενδοστοματική κάμερα

 

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
οδοντιατρος νάρθηκας άπνοιας - ροχαλητού
οδοντιατρος αντιμετώπιση βρυγμού
οδοντιατρος αντιμετώπιση κακοσμίας
οδοντιατρος πρόληψη για εγκύους
οδοντιατρος πρόληψη - φροντίδα ΑΜΕΑ

 

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
οδοντιατρος γενικές οδηγίες
οδοντιατρος ατομικό πρόγραμμα
οδοντιατρος στοματική υγιεινή για παιδιά
οδοντιατρος ιδέες για γονείς
οδοντιατρος προσοχή στις οδοντόβουρτσες
οδοντιατρος σεξ και στοματική υγεία


Οδοντιατρείο VSmile Πειραιά :  ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ  ΜΟΝΑΔΑ
 

οδοντιατρικη μοναδαΤο οδοντιατρείο VSmile διαθέτει οδοντιατρική μονάδα της γερμανικής εταιρείας Kavo, που είναι η πλέον γνωστή και αξιόπιστη στον  τομέα της υψηλής οδοντιατρικής τεχνολογίας σε  παγκόσμιο επίπεδο. 
Απόδοση, ταχύτητα, υγιεινή, άνεση και εργονομία, αποτελούν πλεονεκτήματα που αδιαμφισβήτητα εκτιμούν οι ασθενείς μας. 

Όλες οι λειτουργίες της μονάδας ελέγχονται από τον ποδοδιακόπτη, ώστε ο γιατρός να έρχεται σε επαφή μόνο με αποστειρωμένες επιφάνειες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η μονάδα Κavo διαθέτει δύο υποδειγματικά συστήματα απολύμανσης, που εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή στις αναρροφήσεις και στα συστήματα που καταλήγουν στις χειρολαβές. 

Οι χειρολαβές, τα ρύγχη της σιελαντλίας, καθώς και όλα τα κοπτικά εργαλεία, αποσπώνται από την έδρα και αποστειρώνονται στον κλίβανο, διασφαλίζοντας ένα απόλυτα ελέγξιμο μικροβιαακά περιβάλλον.

Στο μηχάνημα έχει προσαρτηθεί οθόνη υπολογιστή για την απεικόνιση της ψηφιακής ακτινογραφίας και την προβολή της κλινικής εικόνας από την ενδοστοματική κάμερα, ώστε ο ασθενής να πληροφορείται άμεσα για την κατάσταση των δοντιών του και ο γιατρός να επεξεργάζεται ταχύτατα τις πληροφοριες που χρειάζεται.   

Το μοντέλο ESTETICA που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένο με άψογο design, με αποτέλεσμα ο ασθενής να χαλαρώνει, να αισθάνεται άνετα και να βιώνει μια ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία. 

 

επιστροφή στην κορυφή
 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ  ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

 

ηλεκτρικεσ χειρολαβεςΣτο οδοντιατρείο VSmile όλες οι χειρολαβές φέρουν το όνομα  της γερμανικής εταιρείας Kavo, που είναι η εταιρεία με την πιο προηγμένη  τεχνολογία παγκοσμίως. 

Οι ηλεκτρικές χειρολαβές υψηλών ταχυτήτων τροφοδοτούνται από κινητήρα υψηλότερης ροπής και ακρίβειας από αυτόν που φέρουν οι παραδοσιακές χειρολαβές αέρα, γεγονός που αυξάνει την ποιότητα της οδοντιατρικής εργασίας και μειώνει το χρόνο του ασθενή στην οδοντιατρική καρέκλα.  

Οι χειρολαβές είναι σχεδιασμένες με γωνία κεφαλής τέτοια, ώστε να βοηθούν το γιατρό να έχει πρόσβαση ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες οπίσθιες περιοχές και φέρουν φως τεχνολογίας LED,  που προσφέρει ορατότητα ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία της στοματικής κοιλότητας. 

Οι συχνότητες στις οποίες λειτουργούν οι ηλεκτρικές  χειρολαβές  τις κάνουν σχεδόν αθόρυβες, με αποτέλεσμα να γίνονται αμέσως αποδεκτές από τον ασθενή. 

Όλες οι χειρολαβές και τα κοπτικά εργαλεία αποσπούνται από την έδρα και αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο, διασφαλίζοντας απόλυτα την υγεία των ασθενών μας.  

 

επιστροφή στην κορυφή

 

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

αποστειρωση οδοντιατρείοΣτο οδοντιατρείο VSmile έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστή αίθουσα αποστείρωσης, όπου ακολουθείται αυστηρό πρωτόκολλο προετοιμασίας των εργαλείων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

Όλα τα εργαλεία καθαρίζονται μέσα σε λουτρό υπερήχων και στη συνέχεια συσκευάζονται σε ειδικούς φακέλους αποστείρωσης.

Ακολουθεί ο κλιβανισμός των εργαλείων σε αυτόκαυστο κλίβανο υψηλής τεχνολογίας που επιτυγχάνει την πλήρη και αποτελεσματική αποστείρωση των εργαλείων, εξασφαλίζοντας απόλυτα την υγεία των ασθενών μας. 

 

επιστροφή στην κορυφή

ΨΗΦΙΑΚΗ  ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ   

ψηφιακη ακτινογραφια δοντιουΣτο οδοντιατρείο VSmile διαθέτουμε ενδοστοματικό μηχάνημα ψηφιακής ακτινογραφίας με αισθητήρα CCD, με το οποίο λαμβάνουμε υψηλής ευκρίνειας ψηφιακές ακτινογραφίες, εκθέτοντας τον ασθενή στην ελάχιστη δυνατή ακτινοβολία, η οποία είναι 80%-90% λιγότερη από τις κοινές ακτινογραφίες.

Οι ακτινογραφίες εμφανίζονται σε κλάσματα δευτερολέπτου στην οθόνη του υπολογιστή χωρίς να έχουμε καθυστέρηση, όπως γίνεται με τις κλασσικές ακτινογραφίες.

Με τις ψηφιακές ακτινογραφίες συλλέγουμε λεπτομέρειες σημαντικές για την κατάσταση των δοντιών και των γνάθων, διερευνώντας έτσι ότι δεν μπορούμε να δούμε με την κλινική εξέταση, γεγονός που αυξάνει καθοριστικά τα πλαίσια της ακριβούς διάγνωσης. 

Με την visualix έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαστούμε μια εικόνα, να την δούμε προσομειωμένη τρισδιάστατα και να κάνουμε μετρήσεις, μειώνοντας το χρόνο εργασίας και αυξάνοντας την ποιότητα της θεραπείας. 

Οι ακτινογραφίες είναι άμεσα διαθέσιμες και μπορούν να σταλούν με e-mail στις ασφαλιστικές εταιρείες των ασθενών μας.

επιστροφή στην κορυφή

 

ΠΙΕΖΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πιεζοηλεκτρικος εξοπλισμοςΣτο οδοντιατρείο VSmile μεριμνούμε με την βοήθεια της πιεζοηλεκτρικής τεχνολογίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε άρτιες οδοντιατρικές θεραπείες εντελώς ανώδυνα και με τον πιο ατραυματικό τρόπο.

Η πιεζοηλεκτρική τεχνολογία στηρίζεται σε ένα σύστημα παραγωγής παλμικών υπερηχητικών δονήσεων και υδροβολής, που σε αντίθεση με τα κοπτικά εργαλεία προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στη θεραπεία, χωρίς να τραυματίζει τους μαλακούς ιστούς της στοματικής κοιλότητας.

Το σύστημα υπερήχων βρίσκει εφαρμογή στην περιοδοντολογία, την ενδοδοντία και την χειρουργγική. 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή του στον υπερουλικό και υποουλικό καθαρισμό των οδοντικών εμφυτευμάτων, στην αναζήτηση λεπτών και ενασβεστιωμένων ριζικών σωλήνων κατά τη διάρκεια μιας ενδοδοντικής θεραπείας, αλλά κυρίως στην ηπιότερη διαχείριση των μαλακών ιστών κατά τη χειρουργική διαδικασία. 

επιστροφή στην κορυφή

 
ΨΗΦΙΑΚΟΣ  ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΚΡΟΡΡΙΖΙΟΥ

ψηφιακοσ εντοπιστης ακρορριζιουΗ διαδικασία της ενδοδοντικής θεραπείας προϋποθέτει την μέτρηση του μήκους των ριζικών σωλήνων των δοντιών. 

Η μέτρηση αυτή που μέχρι πρότεινος απαιτούσε τη λήψη ακτινογραφίας, πραγματοποιείται πλέον εύκολα και αξιόπιστα με τον ψηφιακό εντοπιστή ακρορριζίου. 

Στο οδοντιατρείο VSmile Πειραιά διαθέτουμε ψηφιακό εντοπιστή ακριβείας, που μας δίνει άμεσα το μήκος του ριζικού σωλήνα, χωρίς να εκτεθούν οι ασθενείς μας σε ακτινοβολία. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιπτώσεις περιστατικών που αφορούν παιδιά ή έγκυες γυναίκες. 

Η ακριβής μέτρηση που επιτυγχάνουμε, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διατρήσεων των δοντιών και μας επιτρέπει την τέλεια επεξεργασία και έμφραξη των ριζικών σωλήνων, με αποτέλεσμα την επίτευξη άρτιας ενδοδοντικής θεραπείας. 

 

επιστροφή στην κορυφή

 

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΗ  ΚΑΜΕΡΑ

ενδοστοματικη καμεραΗ ενδοστοματική κάμερα είναι μια συσκευή στο σχήμα και το μέγεθος ενός στυλό, με την οποία λαμβάνουμε εικόνες ή βίντεο μέσα από  την στοματική κοιλότητα, που άμεσα απεικονίζονται στην οθόνη του υπολογιστή. 

Η μεγενθυμένη εικόνα διευκολύνει την ορατότητα σε  δυσπρόσιτες περιοχές, με αποτέλεσμα να διαφωτίζονται και να διερευνώνται καλύτερα βλάβες όπως ρωγμές και τερηδόνα, που βρίσκονται κυρίως στην άπω επιφάνεια των οπισθίων δοντιών. 

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι φωτογραφίες μέσα από το στόμα, επιτρέπουν και στον ίδιο τον ασθενή να δει και να κατανοήσει καλύτερα τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά και τι πρόκειται να γίνει στη στοματική του κοιλότητα. 

Στο οδοντιατρείο VSmile διαθέτουμε κάμερα υψηλής ευκρίνειας και απόδοσης, με δυνατότητα παγώματος της εικόνας και αυτόματης αποθήκευσης στον υπολογιστή, που συμβάλλει στην ενημέρωση των ασθενών μας και προάγει τη σχέση εμπιστοσύνης που διατηρούμε μαζί τους.

επιστροφή στην κορυφή 

  

Οδοντίατροι Πειραιά

 

 Επικοινωνήστε με το οδοντιατρείο VSmile και

θΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ!
οδοντίατρος Πειραιά

 

 

Σταματάκη Βασιλική, DDS / Χειρουργός Οδοντίατρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά / Stamataki Vassiliki, DDS
Κουντουριώτου 149-151, κέντρο Πειραιά Δημοτικό Θέατρο / 2104120029 / stamataki@vsmile.gr
 
Χειρουργός Οδοντίατρος Aισθητικής, Επανορθωτικής και Aθλητικής Οδοντιατρικής -Smile Design / Eμφυτεύματα
Αντιμετώπιση πόνου / Οδοντιατρική πρόληψη και φροντίδα για ενήλικες, εφήβους, παιδιά, ΑΜΕΑ, εγκύους, αθλητές 
Οδοντιατρικός τουρισμός / Oδοντιατρικές υπηρεσίες για όλες τις περιοχές σε Πειραιά, Αττική, επαρχία, νησιά, εξωτερικό
 
 Stamataki Vassiliki, DDS / dental clinic / vsmile / Greece
 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, DDS

Χειρουργός Οδοντίατρος Αισθητικής, Επανορθωτικής και Αθλητικής Οδοντιατρικής

 

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 149-151

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ: 210 4120029

email: stamataki@vsmile.gr

 

Αριθμός αδείας ασκήσεως επαγγέλματος :
Υ.14402 (11 / 06 /1999)

Αριθμός μητρώου ΟΣΠ : 1981

 

facebook vsmile google plus vsmile four square

© Copyright 2024 Βασιλική Σταματάκη, με κάθε επιφύλαξη παντός δικαιώματος

website design :: smile tech